maandag 30 april 2012

Vrijmarkt in Veendam

Op koninginnedag is het altijd vaste prik, dan gaan we naar de vrijmarkt in Veendam. Je komt er allerlei leuke figuren tegen, en ook muzikanten in de dop. En we gaan altijd even naar dochter Karianne die op de markt haar eigen gemaakte kaarten verkoopt en de knipvellen die ze zelf niet meer gebruikt.
Deze foto is niet helemaal scherp omdat de clowns in de bakfiets er behoorlijk de vaart in hadden.

Deze dames genoten van het zonnetje

De eerste muzikant die dapper op haar blokfluit stond te spelen.

Deze gitarist had ook een lekker plekje in het zonnetje gevonden.
Zij ging als oranje vlinder naar de markt.

Karianne met haar spullen, ze heeft er zo te zien zin in.

Hier samen met haar vriendin Salma

Daarna nog even langs de Hema geweest om wat oranje tompoezen te halen, want ook die horen er ieder jaar weer bij.3 opmerkingen:

 1. Zo te zien hebben jullie genoten van Koninginnedag(markt)....Het weer speelde natuurlijk ook mee.....Heerlijk, hebben jullie ook al een kleurtje gekregen...?
  groetjes, Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jenny en Bert,
  Helaas hebben wij dit gemist want we zaten in Almere, tenminste Ingeborg en ik. Even mijn moeder in de tuin geholpen enz. De vrijmarkt was zo te zien heel gezellig! Wat leuk dat Karianne zo haar spulletjes verkoopt zeg.Morgenochtend sta ik zelf op de bloemetjesmarkt in de kraam van Groei & Bloei dus kan ik toch nog even van een markt genieten. Nou nog hopen dat het niet al te koud is want zulk mooi weer als op koninginnedag zal het helaas wel niet worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat het overal zo leeft de koninginnedag, zie overal zulke leuke foto's verschijnen, bijna iedereen in oranje , het zonneke wat zo lekker scheen dus iedereen in opperbeste stemming.
  Dat stralen je foto's ook wel uit.

  BeantwoordenVerwijderen